Morsdagpresent?

maj 26, 2008 on 1:15 e m | In Högtidsdagar | 2 Comments

Våra kreativa dagmammor har slagit sina kloka huvuden ihop. Självklart skulle barnen få göra morsdagpresenter som barnen kunde ta med hem till mamma.

Tänk vilken tur att Lova var sjuk och jag därför fick mitt paket idag på morgonen så jag kunde öppna det hemma i lugn och ro utan några barn som nyfiket tittade på för att se hur glad mamma blev över… ja, se själva: Undrar hur de tänkte här. Det är klart, det kanske är en uppmuntran till att mamma faktiskt ÄR bättre på att torka bord än vad pappa är? Och att Lova tycker att jag faktiskt är värd en finare disktrasa än den vi har?

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Alltså – det här är så sjukt roligt (och tragikomiskt) hela min cyniska dag är räddad. :)

    Kommentar by Mackan Andersson — maj 27, 2008 #

  2. Jo. Jag ser med spänning framemot farsdag i höst, för visst får väl han en disktrasa också? Kanske skulle starta en vadslagning här?!
    Jag lovar att, allra ödmjukast på mina bara knän med böjt huvud, be om ursäkt till alla dagmammor, utifall att det blir disktrasa till pappa också.

    Kommentar by kvidon — maj 27, 2008 #

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
25 queries. 0,141 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.