Inte gett upp -bara tagit paus…

maj 26, 2008 on 10:01 f m | In Hemsida | No Comments

Well, jag har faktiskt en hemsida. Nästan i alla fall.

Jag har närt en längtan att ha en egen hemsida. Jag vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut och lite vad den ska innehålla. Jag har insett mina begränsningar när det gäller programmering och därför velat ha en mall.
Kruxet är att det inte verkar vara någon annan som vill ha en lika dan hemsida som jag, eller så är det så att jag inte är tillräckligt bright på att att använda mallarna för att få de att se ut som jag vill…
(Nej, du behöver inte berätta vilket alternativ du tror mest på)

En önskan med min hemsida är att jag ska kunna ha en blogg för nära och kära. Jag det är flera saker jag skulle ha velat skriva om, men eftersom jag inte har kunna gjort det på ett smidigt sätt så har jag hoppat över det, fram till idag. Detta går inte att motstå längre, jag var helt enkelt tvungen att ta saken i egna händer och skaffa mig en blogg. Jag tycker att Jonnas detaljer är precis en sån blogg (utseendemässigt, för innehållsmässigt kan jag aldrig matcha) som jag vill ha. Sagt och gjort jag fixade en egen på wordpress. Efter allt registrerande , designande och första sidan skriven kom jag att tänka på att Mackan har en sjysst hemsida som har lite av vad jag är ute efter. Sagt och gjort jag spanade in vad han använde för något. Well inser att det visst är WordPress det också. Men tills jag (ehum, harkel, Kristian då…) laddat hem, installerat och fixat till den precis så som jag vill ha den, får ni hålla tillgodo med enbart en blogg.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
23 queries. 0,127 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.