Mitt nya liv -eller?

juni 16, 2009 on 1:24 e m | In Vardagar | No Comments

Jag har kommit på att det nog är bra att försöka hålla igång lite. Så nu har jag nästan börjat träna. Jag prommenerar raskt i alla fall. Vi har fina spår här alldeles runt knuten. Men just den här gången fuskade jag lite, för jag stannade och tog en massa kort, eftersom jag ville visa hur vackert det är längs vårt 4 km spår.

husen-langs-sparet.jpg

Först går spåret över åkermark och man har fin vy över delar av byn. Innan det bär in i skogen måste man runda det här gulliga huset. sota-huset.jpg

fler-fina-blommor-langs-sparet.jpg

Jag stannar och tittar på blommor, men somliga har tydligen så brottom att de springer ifrån sina strumpor. strumpa-pa-sparet.jpg

Jag fortsätter att njuta längs spåret liljekonvalj-langs-spapret.jpg och kommer helt plötsligt till sista backen (som inte alls ser så brant ut här på kortet) sista-backen.jpg Då tänker jag på de stackarna som åker skidor här i vinter, då det är spårat. Den uppmärksamme, eller kanske erfarne (mor?) läsaren ser att spåret svänger längst ned och rakt fram finns skogen…

När rundan är slut och jag traskar hemmåt, kan jag njuta av syrenernas underbara doft igen. syrener.jpg

Nästa gång, då ska jag minsan inte fjanta runt med kameran, utan då blir det bara motion för hela slanten, jag lovar…

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
32 queries. 0,143 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.