Rönninge by

maj 13, 2009 on 4:32 e m | In Djur, Vardagar | No Comments

Igår var vi på utflykt, medan Lova var på dagis. Det var kyrkans öppna förskola som hade ordnat en utflykt till rönninge by (www.ronningeby.se). Det var mysigt och Majken uppskattade djuren, inklusive de 3 hundar som var med oss. Hon är förvånansvärt försiktig med alla djur.

Det blev några bilder, men jag hade fel objektiv (lathet, orkade inte byta…) så tyvärr är det mycket få bilder som har fokus på rätt ställe, eller lagom långt skärpedjup. Men jag lägger upp några av dem i alla fall. Jag missade att fota hästarna, kossorna och alla stora getterna, men med tanke på bildkvalitén så är det nog ingen förlust…

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
26 queries. 0,132 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.