Uniform utställning hos SL?

augusti 20, 2008 on 1:30 e m | In Sett och hört i media, Vardagar | No Comments


Nu visar vi uniformer från 1800-talet fram till idag i en tillfällig utställning.

Nu ar SL verkligen lyckats. De ska ha en uniform utställning. Efter att ha sett reklam för den på tunnelbanan har jag verkligen klurat på om det är möjligt att EN utställning kan vara uniform, vad ska den vara uniform med? Eller syftar det på att det är en utställning med lika dana saker som presenteras på samma sätt? Fast då kanske det ska heta ”En likriktad utställning”? Eller varför inte ”En likartad utställning”? Men det skulle nog mer vara för naturhistoriskas utställningar ”Livets mångfald” eller varför inte ”4,5 miljarder år – jordens och livets historia”
Over and out, innan jag sjunker för lågt….

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
25 queries. 0,168 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.