Tand #8

augusti 4, 2008 on 11:29 e m | In Majken skriver, Plugget | No Comments

Mamma sa att jag var förkyld, va. En lite förkylning kan väl vem som helst ta, men det där med tänder… Det är inte att leka med. Det gör ju ONT! Nu har den i alla fall tittat fram och då gör det inte lika ont längre. Just typiskt, när mamma börjar förstå hur synd det är om mig, så gör det inte ont längre. Hon borde väl kunna fatta att den 8:e tanden skulle komma. Jag menar, jag kan ju inte knalla runt med bara 7 tänder, det ser ju galet ut.

Undrar om mamma har alla hönsen hemma?

Tror faktiskt inte det. För idag när hon pluggade var hon superfrustrerad och klagade på att hon inte kom ihåg det hon läste sist. Trots att hon tycker att det är intressant. Vad gör man då? Jag har i alla fall dragit mitt strå till stacken och offrat mitt tuttande, eftersom hon klagade på att det var amningshjärnan som gjorde att hon inte fattade nåt. Men nu tror jag bara hon skyller ifrån sig. Helt enkelt har hon inte alla skruvar på plats!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
25 queries. 0,147 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.