Lugnet har lagt sig

augusti 2, 2008 on 9:09 e m | In Högtidsdagar, Vardagar | No Comments

Så, nu har lugnet åter igen lagt sig. Wilma, Natalie och Farmor har åkt hem till Kristianstad. Det har varit roliga och intensiva dagar. Lova tycker det är supertrist och längtar redan till nästa gång.

Kristian jobbar och Majken är så där lite små förkyld så hon orkar inte riktigt leka och vill gärna sitta uppe i knät. Så stackars Lova håller på att tråka ihjäl sig, minst. Men med lite pippifilm överlever man den värsta tristessen och dessutom behöver man inte gråta för att man saknar kusinen då.

Men titta så sött kryp vi hittade i vår taklampa. Det blev snygga skuggor av den :-)

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
25 queries. 0,147 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.