Men mamma, då

juli 29, 2008 on 10:47 e m | In Majken skriver, Vardagar | No Comments

Jag lånar mammas blogg lite, för nu är jag MYCKET fundersam kring hennes handlande. Det är nåt skumt. Ni kanske kan hjälpa mig. För nån vecka sen sa mamma och pappa att min säng började bli för liten, så jag får en ny säng. I ärlighetens namn vet jag inte om jag tyckte det lät så lockande, för jag tyckte faktiskt om min vagga. Men, sagt och gjort nu har jag fått en ny säng. Men alltså hallå, jag fick den ju för att den gamla började bli för liten, men kolla här, nån stans måste det slagit slint i mamma och pappas huvud

Fast mamma sa att jag skulle titta på den här bilden istället, men jag fattar faktiskt inte varför.

Hur som helst det blir kanske bättre med tiden eller?
Kram Majken

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
25 queries. 0,142 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.