Den årstid som följer efter våren och som kännetecknas av ljus och värme samt frodig växtlighet

juli 23, 2008 on 9:45 e m | In Sett och hört i media | No Comments

(Törs inte skriva nåt annat i rubriken…)

Var tvungen att kolla vad det var för datum idag. Det skulle ju kunna vara 1 april. Efter att satt morgonkaffet i halsen kom jag på att det måste vara ett aprilskämt, men på min klocka stod det 23 och värmen tyder på att det inte är april.
Men alltså, är det här vettigt? Det handlar alltså om att SR (sveriges radio) har varumärkesskyddat ordet ”Sommar”.

I min värld låter det helt befängt, jag menar det finns massor med andra ord som blivit av med skyddet för att det blivit för vanligt i folkmun. Kommer just nu inte på något, förstås, men jag läste om det på marknadsföringskursen jag gick för en del år sen.

Så, man undrar ju hur långt SR kommer att driva detta nästa sommar, när alla särskrivare (kanske med radbrytningen som ursäkt) marknadsför sina nya prylar med tex sommar hits, sommar rea eller sommar kryss, you name it.

Det kanske inte är en så stor grej, men för mig låter det minst sagt knas.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
25 queries. 0,141 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.