Goda smörgåsar, eller?

juli 22, 2008 on 2:12 e m | In Tävlingsbidrag | No Comments

Ok, kan inte låta bli.

Jesper ”kotten” Värn på krubb har utlyst en macktävling. Det fick mig att spåna på vilka mackor jag tycker är godast. Jag måste erkänna att jag inte är nån mackfantast med miljarders olika röror. Gillar nog bäst mackor med ”normala” pålägg, fast gärna fler på samma macka. As simple as that.

Men Jesper har också skrivit om mat för barn. Så för att vidga hans perspektiv på vad som är gott och inte, vill dela med mig av en, när jag var barn, favoritmacka.

Så mitt tävlingsbidrag blir kort och gott:

”Pappas special

Tag en skiva långfranska och rosta den i brödrosten (inte i stekpanna och absolut ingen olja, vitlök eller annat trams) bred på smör. Lägg sen på en skiva leverpastej och på toppen en annanasring. Förstör sen inte mackan med nåt kaninfoder”

Smaskens, tyckte jag i alla fall när jag var liten.

Pappa skrattar bara lite sött när jag påminner honom om denna, för mig, kulinariska upplevelse. Förstår inte det… :-)

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
25 queries. 0,183 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.