Tänk jag var inte helt dum i alla fall…

juli 18, 2008 on 11:35 f m | In Hemsida | No Comments

I ett tidigare inlägg svor jag över att jag inte fick layouten att bli som jag ville. Jag började tro att jag var ett hopplöst fall när det gäller html. Men nu har jag fått veta en del om html och wordpress, så problemet var visst inte större än att det låg i temat jag hade (tack Staffan).

Har inte hittat nåt riktigt snyggt tema jag vill ha än, så det får bli så här så länge. Tills jag hittar ett jag verkligen vill ha tänker jag inte hålla på att förfina det här helt ionödan.

Fick dessutom tipps om dessa sidor, som jag ska spana in ordentligt så småningom.
http://www.webdesignerwall.com/
Bra sida för insperation.

Han har lite artiklar om just wordpress här:
http://www.webdesignerwall.com/tag/wordpress/

Lite kul måste man ju ha

juli 1, 2008 on 12:09 f m | In Hemsida, Vardagar | 2 Comments

GRRRRRRR, så här vänner ligger det till:
Jag har hållt på att fixa och fixa, men får inte alls till layouten på mina inlägg. Jag har kollat på lite html-skolor, men det verkar inte funka det de skriver. Inte här i alla fall.
Hjälp mig nu snälla ni. Jämför den här sidan på ie och Firefox, om ni har möjlighet. Sen går ni och kollar min blogg, där exakt samma kodning finns på den här sidan

Titta vad jag har gjort

Det var iofs ett tag sen (1/7)

Den här kallar jag hissen

Läs hela inlägget för att se fler bilder

Continue reading Lite kul måste man ju ha…

Inte gett upp -bara tagit paus…

maj 26, 2008 on 10:01 f m | In Hemsida | No Comments

Well, jag har faktiskt en hemsida. Nästan i alla fall.

Jag har närt en längtan att ha en egen hemsida. Jag vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut och lite vad den ska innehålla. Jag har insett mina begränsningar när det gäller programmering och därför velat ha en mall.
Kruxet är att det inte verkar vara någon annan som vill ha en lika dan hemsida som jag, eller så är det så att jag inte är tillräckligt bright på att att använda mallarna för att få de att se ut som jag vill…
(Nej, du behöver inte berätta vilket alternativ du tror mest på)

En önskan med min hemsida är att jag ska kunna ha en blogg för nära och kära. Jag det är flera saker jag skulle ha velat skriva om, men eftersom jag inte har kunna gjort det på ett smidigt sätt så har jag hoppat över det, fram till idag. Detta går inte att motstå längre, jag var helt enkelt tvungen att ta saken i egna händer och skaffa mig en blogg. Jag tycker att Jonnas detaljer är precis en sån blogg (utseendemässigt, för innehållsmässigt kan jag aldrig matcha) som jag vill ha. Sagt och gjort jag fixade en egen på wordpress. Efter allt registrerande , designande och första sidan skriven kom jag att tänka på att Mackan har en sjysst hemsida som har lite av vad jag är ute efter. Sagt och gjort jag spanade in vad han använde för något. Well inser att det visst är WordPress det också. Men tills jag (ehum, harkel, Kristian då…) laddat hem, installerat och fixat till den precis så som jag vill ha den, får ni hålla tillgodo med enbart en blogg.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
20 queries. 0,123 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.