Att kombinera fördelar med att vara stor och liten

augusti 23, 2008 on 8:08 e m | In Lova funderar | No Comments

På kvällarna när Lova ska lägga sig sjunger vi kvällsböner. Igår hade Lova feber, så då sjöng jag också att Gud skulle göra henne frisk ”jätte, jättesnabbt”, vilket gjorde henne mycket upprörd, för man kan inte ändra och lägga till i texterna.
Hur som helst, idag har hon inte haft nån feber, så när jag sjöng ikväll tackade jag Gud för att Lova var frisk. Eftersom även detta gjorde Lova upprörd (”man inte kan sjunga olika varje kväll”), slutade det med att vi bad utan att sjunga. Då berättade hon för Gud bla vad hon tycker om och så bad hon om att hon skulle bli ”jätte jättesnabbt stor som mamma och pappa”. Eftersom hon var frisk idag frågade hon om Gud skulle göra henne stor nu.
Då berättade jag för henne att man nog behöver vara 5, 6, 7, 8 år osv. Dessutom får man ju inte hoppa i sängen när man är stor eller vara på Lekiz och leka, sen får man ju inte gå på dagis när man är så stor heller. Då satte sig Lova käpprakt upp i sängen och protesterade som det mest självklara i världen ”Men jag ska ju bli dagisfröken”
Så var det problemet löst.

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
20 queries. 0,142 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.