Tand #8

augusti 4, 2008 on 11:29 e m | In Majken skriver, Plugget | No Comments

Mamma sa att jag var förkyld, va. En lite förkylning kan väl vem som helst ta, men det där med tänder… Det är inte att leka med. Det gör ju ONT! Nu har den i alla fall tittat fram och då gör det inte lika ont längre. Just typiskt, när mamma börjar förstå hur synd det är om mig, så gör det inte ont längre. Hon borde väl kunna fatta att den 8:e tanden skulle komma. Jag menar, jag kan ju inte knalla runt med bara 7 tänder, det ser ju galet ut.

Undrar om mamma har alla hönsen hemma?

Tror faktiskt inte det. För idag när hon pluggade var hon superfrustrerad och klagade på att hon inte kom ihåg det hon läste sist. Trots att hon tycker att det är intressant. Vad gör man då? Jag har i alla fall dragit mitt strå till stacken och offrat mitt tuttande, eftersom hon klagade på att det var amningshjärnan som gjorde att hon inte fattade nåt. Men nu tror jag bara hon skyller ifrån sig. Helt enkelt har hon inte alla skruvar på plats!

Jaha, super sjysst…

juli 21, 2008 on 2:56 e m | In Plugget, Vardagar | No Comments

Här sitter jag, alldeles ensam. Med mina pluggböcker på bordet och tvättkorgar, smutstvätt och rentvätt i resten av lägenheten.

I morse frågade Lova, precis som hon brukar ”Vad ska vi göra idag?” Continue reading Jaha, super sjysst……

Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^
20 queries. 0,143 seconds.
Powered by WordPress with jd-sdesert-3c theme design by John Doe.